Freecell regler

Prøv kabalen online nå:
Freecell kabal online - Legge Freecell solitaire - Gratis Freecell kortspill
.

Oversikt
Som i 7'er kabal, er målet med Freecell kabal å plassere alle kortene i hver farge i stabler i stigende verdi. Stabler av kort med vekslende farger i synkende verdi kan bygges i den nedre halvdelen av skjermen som et mellomliggende trinn. I FreeCell kabal er plasseringen av alle kortene i byggestablene kjent i begynnelsen av spillet. Om kabalen går opp er mer avhengig av strategien enn av hell.

Opplegg
Det er tre områder på skjermen:
- Byggestabler finnes i den nedre halvdelen av skjermen. Hele innholdet av kortstokken er i utgangspunktet i byggestablene. Alle kortene i byggestablene er synlige, men bare kortet på toppen kan flyttes.
- De frie plassene finnes i øvre venstre hjørnet, og brukes til å midlertidig lagre kort fra byggestablene. Bare et kort kan plasseres i hver fri plass.
- Grunnbunkene ligger i øverste høyre hjørnet og er tomme til å begynne med.

Slik flyttes kortene mellom stabler
For å flytte et kort, klikk på kortet og klikk på destinasjonen. Følgende er gyldige trekk:
- Ess kan flyttes til sin grunnbunke.
- Et kort på toppen av en byggestabel kan flyttes til den tilsvarende grunnbunke hvis verdien av kortet på toppen av grunnbunken er én mindre enn kortets verdi. Konge har verdi 13, dronninger 12, knekt 11 og et ess har verdi 1.
- Et kort kan flyttes fra en fri plass eller byggestabel til en annen byggestabel hvis kortet på toppen av destinasjonen har forskjellig farge og en verdi som er én mer enn kortet.

God fornøyelse med kabalen!

Prøv også...

Er du glad i online kabal? Hvis du liker Freecell, så er våre andre gratis spil i kategorien kabal kanskje også noe for deg.

Populære emner

123kortspill.no

Solitaire Classics Patience DE Patiens SE Kabale DK Kabal NO