Stress spilleregler

Spill nå:
Kortspillet stress online - Stress gratis spill - Stress kortspill.

Oversikt
Stress er et kortspill for to der det brukes en kortstokk med 52 kort uten jokere. Målet med spillet er å bli kvitt alle kortene på hånden. Kortspillet startes med at kortstokken blandes og hver spiller gis 26 kort.

Spilleregler
Hver spiller setter heretter fire kort med forsiden opp foran seg. Når begge spillerne har fire kort foran seg legger hver spiller ett kort i midten, slik at kortet er plassert til høyre for den andre spillerens kort. Disse to kort er begynnelsen på spillhaugene. På 123kortspill's online stress spill legges disse kort ut automatisk.

Når kortene er lagt ut, begynner spillet. Det er heretter fritt fram å flytte de frittliggende kort til en av spillets hauger. Men dette kan bare gjøre når spillerens kort er en rang høyere eller lavere enn hva det øverste kortet i spillhaugen er. Dvs. hvis det ligger en 4'er øverst i haugen og en spiller har 5, 6, 7 og 10 frittliggende, kan spilleren legge 5'eren på haugen, deretter 6 og til slutt 7'eren. Men, spilleren kan ikke legge 10'eren på haugen. Det er opp til spilleren selv å legge nye kort på bordet, slik at spilleren alltid har fire kort foran seg. På stress online på 123kortspill skjer dette automatisk.

Når ingen kan legge noe startes det en ny runde. Begge spillerne tar igjen et kort hver og legger de samtidig i spillhaugen.

Når en spiller har blitt kvitt alle kortene og blitt kvitt med alle fire kort foran seg, har spilleren vunnet og spillet er slutt.

God fornøyelse med spillet!
Tilbake til gratis online stress spill.