Shamrocks kabal instruksjoner

Spill nå:
Spill Shamrocks kortspillet - Shamrocks online kabal - Shamrocks kabaler på nett.

Shamrocks kabal spilleregler.

Oversikt
Ved første øyekast synes seier i Shamrocks Solitaire lett å oppnå. Opplegget inneholder 18 byggestabler, som aksepterer kort i både stigende og synkende verdi uavhengig av farge. Men, en byggestabel kan ikke godta mer enn 3 kort og dersom alle kortene fra en bunke fjernes er bunken ute av spillet, noe som gjør spillet betydelig mer utfordrende.

Opplegg
I kabalen er det to typer stabler på skjermen:

Shamrocks kabal

  • En byggestabel aksepterer kort av både stigende og synkende verdi uansett farge. Ingen kort kan legges i en byggestabel hvis stabelen inneholder 3 eller 0 kort.

  • Grunnbunkene ligger i venstre side av skjermen og er i utgangspunktet tomme. De aksepterer kort av samme farge i stigende rekkefølge.
Slik flyttes kortene
Hvis du vil flytte et kort, klikk på kortet og klikk heretter på destinasjonen. Bare kort på toppen av en byggestabel kan bli flyttet. Følgende er gyldige trekk:
  • Et ess kan flyttes til grunnbunken.

  • Et kort kan flyttes til den tilsvarende grunnbunken hvis verdien av kortet er én større enn kortet på toppen av grunnbunken. (Konge har en verdi på 13, dronning 12, knekt 11 og et ess har en verdi av 1.)

  • Et kort kan flyttes til en byggestabel hvis stabelen inneholder mindre enn tre kort og verdien av kortet er én mer eller én mindre enn det kortet som er på toppen av stabelen. Fargen av kortet er irrelevant. Ingen kort kan legges i en tom stabel.

Tips

  • Vent med å flytte det siste kortet fra en byggestabel slik at stabelen er ubrukelig, med mindre du er sikker på at stabelen ikke lenger er nødvendig. Forsøk å ordne byggestablene med nedadgående verdi hvis mulig, da det vil gjøre det mye enklere å flytte kortene til grunnbunkene.
God fornøyelse med kabalen!

Tilbake til online Shamrocks kabal.