Klokka kabal instruksjoner

Spill nå:
Legg klokka kabal online - Klokka solitaire - Gratis klokka kortspill.

Klokka kabal spilleregler.

I stedet for å plassere alle kortene i stabler etter farge, er målet i Klokka kabal å flytte hvert kort til en bunke tilsvarende kortets verdi. Stabelen i midten av spillet kan betraktes som "hånden", mens de andre tolv stablene representerer sifrene på en urskive.

Opplegg

Klokka kabal

Kortet på toppen av stabelen i midten er snudd og kan flyttes til stabelen tilsvarende kortets verdi. Bonde tilsvarer klokken 11 på urskiven, dronning tilsvarer klokken 12, ess til klokken 1, og kongene er i sentrum. Det flyttede kortet plasseres med billedsiden opp på bunnen av den nye stabelen, og kortet på toppen av stabelen snus og flyttes til stabelen tilsvarende kortets verdi. Dette fortsetter inntil alle fire konger har blitt funnet, eller inntil spillet er vunnet. Klokka kabal er helt mekanisk, og seier er utelukkende bestemt av rent hell.

Slik flyttes kortene
Ettersom det bare er mulig å flytte ett kort av gangen, er kortet på toppen av den aktuelle stabelen automatisk markert. Ved å klikke på destinasjonsstabelen vil kortet bli flyttet hertil.

God fornøyelse med kabalen!

Tilbake til klokka kabal.