Black Hole kabal instruksjoner

Spill nå:
Black Hole kabal online - Gratis Black Hole solitaire - Black Hole kortspill.

Black Hole kabal spilleregler.

Oversikt
Black Hole er en enkel og morsom kabal. Målet med Black hole kabal er å få det "svarte hullet", representert ved spar ess i midten av kabalen, til å sluke innholdet i de 17 stablene rundt.

Opplegg

Det svarte hullet ligger midt i kabalen og inneholder i utgangspunktet spar ess. Det svarte hullet vil godta et kort hvis verdi er en større eller en mindre enn verdien av kortet som for tiden er på toppen av hullet. Et ess kan bli plassert på en konge og vice versa. Fargen på kortene er irrelevant. Spillet er vunnet når alle 51 kort er blitt slukt av det svarte hullet.

Black hole kabal

De 17 stablene rundt det svarte hullet inneholder alle tre kort i begynnelsen av spillet. I disse stablene kan det ikke legges noen kort.

Slik flyttes kortene i kabalen
Hvis du vil flytte et kort til det svarte hullet, klikker du bare på stabelen. Bare det øverste kortet i en stabel kan bli flyttet.

Strategi
Hvis to stabler av varierende høyde har samme verdi på toppen, er det som regel best å fjerne kortet fra bunken med flere kort. Flytt aldri et kort fra en stabel med bare ett kort om det finnes en stabel med flere kort med samme verdi på toppen.

God fornøyelse med kabalen!

Tilbake til Black Hole kabal.